ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΟΣ

Το ηλιοβασίλεμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα φωτογράφισης και έχει το καλό ότι είναι ανεξάντλητο. Ακόμα και αφού ο ήλιος δύσει πίσω από τον ορίζοντα, η λάμψη του λυκόφωτος συνεχίζει να φωτίζει τον ουρανό για άλλα περίπου 20 λεπτά, προσφέροντας ευκαιρίες για πανέμορφες λήψεις. Δοκιμάστε τις συμβουλές μας για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις μοναδικές στιγμές.

Συνεχίστε την ανάγνωση του “ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΟΣ”

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΤΟΠΙΩΝ

Η θάλασσα ήταν ανέκαθεν αγαπημένο θέμα των φωτογράφων. Είτε αποτυπώνετε τη δυναμική δράση των κυμάτων είτε τη μεταξένια κίνηση του νερού, η θάλασσα είναι εξαίσιο θέμα που προσδίδει μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα και δραματική αίσθηση στην εικόνα σας. Όταν φωτογραφίζετε τη φύση και την ύπαιθρο, συνήθως δεν έχετε παρά ελάχιστο έλεγχο των στοιχείων.

Συνεχίστε την ανάγνωση του “ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΤΟΠΙΩΝ”

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΜΠΛΕ ΩΡΑ”

Ο όρος “μπλε ώρα”, που προέρχεται από το “La hora azul” στα Ισπανικά ή “L’Heure Bleue” στα Γαλλικά, είναι το χρονικό διάστημα πριν από την εμφάνιση του ήλιου που ανατέλλει ή αμέσως μετά τη δύση. Η μπλε ώρα είναι ευρέως γνωστή για τους ρομαντικούς συνειρμούς και την εκπληκτική οπτική ποιότητα που χαρίζει σε δραματικές σκηνές στον κινηματογράφο και τη φωτογραφία.

Συνεχίστε την ανάγνωση του “ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΜΠΛΕ ΩΡΑ””